Το ktimatologio-lamia.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Λαμίας logo

Διορθώσεις μετά την έναρξη της Ανάρτησης

Μετά την έναρξη της Ανάρτησης προκειμένου να πραγματοποιηθούν διορθώσεις στα στοιχεία των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινακων της Ανάρτησης, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν κατά περίπτωση τις ακόλουθες αιτήσεις διόρθωσης:

Αίτηση διόρθωσης πρόδηλου σφάλματος

Εφόσον διαπιστωθούν από τους δικαιούχους σφάλματα πληκτρολόγησης (π.χ. στο εμβαδόν δήλωσης/τίτλου, εμβαδόν οριζόντιας ιδιοκτησίας, όροφος, χρήση, στοιχεία τίτλου, στοιχεία εκδότη, στοιχεία μεταγραφής, προσωπικά στοιχεία δικαιούχου κλπ) κατατίθεται αίτηση διόρθωσης διόρθωσης πρόδηλου σφάλματος.

Η αίτηση υποβάλλεται ατελώς, στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ε-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ , με χρήση των κωδικών taxisnet με συνημμένο αντίγραφο της σελίδας του αποσπάσματος όπου έχουν σημειωθεί οι διορθώσεις, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Αίτηση διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων

Η αίτηση διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων/ενσταση υποβάλλεται ανά ακίνητο / δικαίωμα και για την υποβολή της καταβάλλεται τέλος 5 Ευρώ.

H αίτηση διορθωσης κτηματολογικών στοιχειων μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ε-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ , με χρήση των προσωπικών σας κωδικών taxisnet

Η αίτηση αφορά όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις που απαιτείται διόρθωση των προσωρινών κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων της Ανάρτησης (πλην των περιπτώσεων σφαλμάτων πληκτρολόγησης ή διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων του δικαιούχου).

Κάθε αίτηση διορθωσης/ένσταση αφορά ένα μόνο ακίνητο / δικαίωμα της υπο κτηματογράφηση περιοχής και συνοδεύεται από τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα ανάλογα με το αντικείμενό της.

(δείτε τον οδηγό χρήσης εφαρμογής ανάρτηση-αιτήσεις διόρθωσης-αίτηση χορήγησης πιστοποιητικού κτηματογραφούμενου ακινήτου)

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δ/νση: 3ο χλμ Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών (Πρώην Συνεταιρισμός Υδραυλικών Λαμίας), ΤΚ 35100, Λαμία

Περισσότερα...

Κοινοπραξία

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΛΑΜΙΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΑ

Περισσότερα...

Copyright © 2023 Κτηματολόγιο Λαμίας | Webhosting and developing by Aspx.gr